En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları mürtefi kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya ustalıkleri sayesinde baplar hüsran görmez.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri dair mütehassıs olan Kale’nin, Kermen yangın bapsı ürünü ile ömür alanlarınızda huzurla saat geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kermen yangın bapları yangının yayılmasını önlemek amacıyla dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonrasında satıa sunulmaktadır. Hariçda iki türap contası ve deruneride bir ısı contası olan Kale yangın kapkaloriın ısı genleşme tıntınlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya iye olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın Bapsı seçerken ilgi edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Böylelikle imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanları sağlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olabilir.

Tek hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı panik barlı kapılar ameliye kullanımları sebebiyle yeğleme edilmektedir. Dilerseniz kapınızı Kale kilitli seçebilirsiniz. Bapnızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kermen size istediğiniz dizaynda yangın bapsı temin edecektir. 5 adetten bir araba sipariş verirseniz dilediğiniz rengi seçkin olanağınız vardır. Dahası, Kermen yangın kapısı yüzeyi elektrostatik toz boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede koskocamanleyerek Yangın Kapısı Fiyatları esrar sızmasını önlemektedir. Dolayısıyla yangın durumlarında duman zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olabilir. 

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan baplara maruz isimdir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye uyum ve usturuplu eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın veya evgin boyut vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi bâtınin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden sıkışıklık örgüyor. Bir de panik amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

 60dk ve 120dk gibi averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında haber alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın ve evgin gidişat anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da söyleyiş edilen bu dal bazı modellerde normal kapı koluna benzer. 

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla yanında binanın çabucak işsizaltılmasına olanak tanılamar, çatı eminğini sağlar. Müstacel çıkış bapları binaların konstrüksiyonsına ve kocaliğine nazaran farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada Yangın Çıkış Kapısı tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla tasarruf vadiından yarar peyda etmek amacı ile meydana getirilen, en bir araba 100 nüfus kapasiteli ve meyan kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta can skorsına sargılı olarak merdiven genliği ayarlanmalıdır.

Report this wiki page